Selecteer een pagina

LANDELIJKE OPEN HUIZEN ROUTE: SNEL EN MAKKELIJK

Sinds jaar en dag is ERA bij het grote publiek bekend vanwege het organiseren van landelijke Open Huizen Routes. Deze publieksvriendelijke acties zijn bedoeld om kopers te helpen hun woonwensen zo concreet mogelijk voor ogen te krijgen.

ERA makelaar houdt sinds dit jaar 4 keer per jaar een Landelijke Open Huizen Route. In Almere zijn aanstaande zaterdag al meer dan 580 woningen op zaterdag, tussen 11.00 en 15.00 uur, zonder afspraak te bezoeken door de consument.

Kantoor Bröring ERA Makelaars Grote Markt 33 Almere Kantoor Bröring ERA Makelaars Grote Markt 33 Almere

Gemiddeld zoekt 35% van de woningzoekenden een huis in een andere plaats dan zijn huidige woonplaats. Het is dus van belang een landelijke netwerk te hebben om de verhuizende consument optimaal te kunnen bereiken. Hiervoor is weten wij uit ervaring de promotie via internet zeer belangrijk, maar zeker niet zaligmakend.

Ook wij krijgen wel eens de vraag of een Open Huizen Route nu werkt. Wij denken van wel. Neem alleen al het feit dat wij  al voor de 29e keer de Landelijke ERA Open Huizen Route organiseren en de NVM sinds oktober 2009 deze verkoopmethode heeft omarmd. De Open Huizen route werkt op verschillende manieren. Zo bied het geïnteresseerde huizenkopers de mogelijkheid zich te orienteren op hun woonwensen door op 1 dag verschillende woningen direct te kunnen bekijken.

Daar komt als extra voordeel voor de verkoper bij dat een eventueel reeds geïntresseerde kandidaat deze gelegenheid aan kan grijpen de woning nogmaals te zien, of een bod te doen aangezien de kans altijd bestaat dat iemand tijdens de Open Huizen route een bod doet. U ziet, voor zowel verkoper als koper bied de Open Huizen route vele kansen en mogelijkheden. Wij zien dan ook uit naar uw komst.

 


The following two tabs change content below.
Directeur Bröring ERA Makelaars, gevestigd te Almere. RMT en Hypothecair planner

Laatste berichten van Geert Bröring (toon alles)

Google+