Selecteer een pagina

Vandaag kreeg ik het verzoek van Sjaak Hendricks van Amvest om een bijdrage te leveren aan zijn onderzoek naar het gebruik van Social Media bij Nederlandse vastgoedorganisaties. Graag doe ik hier aan mee en zou iedereen willen vragen dat ook te doen. Ik merk de laatste weken dat twitterend vastgoed in Nederland sterk groeiend is, voor zover ik kan beoordelen met Heijmans en Bouwfonds aan kop, op de hielen gevolgd door Amvest, hulde!

De uitkomsten van het onderzoek zullen via dit blog gecommuniceerd worden, we wachten in spanning af. In de tussentijd, neem even de tijd en help Sjaak, daarna kijk op de projectontwikkelaars lijst op twitter, kijk of je er op staat en volg je collega’s (concullegas is zo 2009). Mocht je er nog niet op staan laat mij dat weten via @nieuwbouw20 en ik voeg je toe.

Klik hier voor het onderzoek. Succes!


afbeelding via Bashers

Posted via web from nieuwbouw20’s posterous


The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+