Selecteer een pagina

Internet en Sociale Media in de Bouw29 februari veroorzaakt momenteel in de media opschudding omdat ‘werknemers op die datum onbetaald aan het werk zouden moeten’. Wij dachten: het kan hoe dan ook geen kwaad om er een interessante dag van te maken en organiseren de webinar Hoe internet en social media de sector voorgoed verandert”. Een online seminar over hoe internet – en met name social media – de bouwsector voorgoed verandert.

Marjet Rutten en Inge Sijpkens bekend van hun boek: Van weerstand naar transparant geven samen met Fundament All Media een inspirerende live online presentatie over het nut van social media. Een inspirerende live presentatie over het nut van social media in de vastgoed-, bouw- en installatiebranche. Aansluitend volgt een uitgebreide vraag en antwoordsessie.

Het belooft een memorabele webinar te worden, niet in het minst door Marjet Rutten’s lidmaatschap van het Bouwteam. Tijdens de webinar worden verschillende cases behandeld, de kanalen en nieuwe methodes. Dus mis het niet: het is de beste investering die je voor jezelf én je baas kunt doen op deze ‘gratis’ dag!

Tot de 29ste!

Meer uitleg over een webinar? Kijk hier.

The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+