Selecteer een pagina

Makelaar20Hier zou een cynische blogpost, of een overdreven positief verhaal kunnen staan. Deze keer echter is het exact wat er staat – Makelaar gezocht.

Het is makkelijk om verhalen te schrijven over het hele makelaar 2.0 gebeuren. Positieve insteek? Eenvoudig. Negatieve kijk op het geheel? Net zo simpel. Maar om de essentie van makelaar 2.0 toe te passen… Dat is andere koek! Het wijzigen van een businessplan is niet iets wat men 123 doet, laat staan het implementeren ervan.

Voor dit blog zoeken we makelaars die een bewuste keuze hebben gemaakt. Een keuze voor het implementeren van ‘makelaar 2.0’ of juist om het niet te doen. Middels een kort/bondig interview wordt daar dan een blogpost aan gewijd. Daarin komen de achterliggende gedachten en reden van die bewuste keuze aan de orde. Vanzelfsprekend wordt er ook aandacht besteed aan het behaalde resultaat met de implementatie van makelaar 2.0, of juist zonder die ommezwaai. Objectief! Want niet iedereen maakt dezelfde keuze om dezelfde reden. Niet iedereen moet dezelfde keuze maken.

Kortom: bent u makelaar en wilt u graag vertellen hoe u over makelaar 2.0 denkt, waarom u juist wel of niet voor het inzetten van Social Media in uw dagelijkse praktijk heeft gekozen, laat het weten! De Scherpe Pen neemt vervolgens contact met u op.

UPDATE: Intussen is dit niet meer actueel – er hoeft geen contact meer opgenomen te worden.


The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+