Selecteer een pagina

Woningverkopers en hun makelaar hebben een gezamenlijk belang: dat huis zo snel mogelijk verkocht krijgen tegen een zo goed mogelijke prijs. Klinkt makkelijk. Maar zitten makelaars en hun opdrachtgevers hiervoor wel genoeg op dezelfde golflengte? In samenwerking met KijkMijnHuis doet Vastgoed Magazine hier onderzoek naar.

Vastgoed Magazine wil samen met KijkMijnHuis uitzoeken of makelaars en hun opdrachtgevers op één lijn zitten en roept daarom de Nederlandse woningmakelaar op om vijf vragen te beantwoorden. We willen graag weten hoe de Nederlandse woningmakelaar tegen zijn opdrachtgever aankijkt. Zijn de verwachtingen met betrekking tot de verkooptijd en verkoopprijs realistisch? Worden uw de adviezen serieus genomen? Kortom: snapt die woningverkoper wel in welke situatie de woningmarkt verzeild is geraakt?

Om dit boven tafel te krijgen, vragen we u een minuut van uw tijd om vijf korte vragen te beantwoorden. De resultaten van dit onderzoek – de Vastgoed Trendmeter – worden deze zomer gepubliceerd op VastgoedActueel.nl en in Vastgoed Magazine.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan

Dit onderzoek is een samenwerking tussen Vastgoed en KijkMijnHuis.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+