Selecteer een pagina

Begin deze week kwam ik thuis en zag dat één van m’n buurtgenoten z’n woning in de verkoop heeft gezet. Eén makelaarsbord op de begane grond en één op de eerste etage. Ziet er dus uit als een woning met twee woonlagen inclusief tuin in de Amsterdamse Pijp. Nu woon ik hier inmiddels twee jaar en het bevalt me heel goed, dus geredeneerd vanuit mijn wooncarrière is dit een interessant object.

Diezelfde avond kroop ik achter m’n laptop. Zoekopdracht op Funda: postcode 1073. “Vreemd, het pand staat er niet tussen. Zoeken op kaart levert ook niets op. Morgen nog maar eens kijken…”

De volgende ochtend nog een blik op het pand geworpen en de naam van de verkopende makelaar in m’n geheugen geprent. Nu ben ik niet kapot van de websites van meeste makelaars, maar daar zou ik toch in ieder geval de details van dit pand kunnen vinden. Niets bleek minder waar. Ik vond een lange lijst met woningen (waar kan ik filteren/sorteren?), maar het paleisje van mijn voorkeur stond er niet tussen.

Deze week heb ik nog vaker gekeken, maar ik kan het pand nog steeds niet vinden op Funda. Ook staat het nog niet op de site van de makelaar. Het zal waarschijnlijk wel aan mij liggen, maar waarom vind ik het nergens? Moet ik echt het telefoonnummer op het bord bellen? Kan iemand van jullie mij dit uitleggen?

The following two tabs change content below.
Geboren in Almelo, opgegroeid in Doetinchem, woonachtig in Amsterdam. Civiel ingenieur, werkzaam in projectontwikkeling, geïnteresseerd in internet, social media en gebruiker van Blackberry en iPhone

Laatste berichten van Mark Keuter (toon alles)

Google+