Selecteer een pagina

Eind september heeft de NVM het nieuwe taxatiemodel 2011 aangekondigd. Sinds oktober kan en mag je dit model al gebruiken, maar is het ook nog steeds mogelijk om het oude model (2002) te gebruiken. Een mooie overgangsperiode dus….

Alle CRM-leveranciers zijn nu dan ook druk bezig om het nieuwe model te implementeren.

Realworks

Gisteren kregen de gebruikers van Realworks een email dat het nieuwe model vanavond live wordt gezet. Bij nieuwe taxaties zal er echter geen keuze zijn om te kiezen tussen het oude of het nieuwe model. Geen overgangsperiode dus……

De oplossing

Wil je vanaf morgen nog steeds model 2002 gebruiken in Realworks? Dat kan! Maak vandaag dan nog een aantal lege taxaties aan, zo veel als je nodig denkt te hebben tot 1 januari 2011.

Gebruik als staatnaam bijvoorbeeld ‘Teststraat 1’. Deze taxaties zullen ook morgen gewoon nog volgens model 2002 zijn en niet 2011. Wil je de komende periode toch alvast ‘snuffelen’ aan het uitwerken van een rapport conform het nieuwe model? Maak dan gewoon een nieuw (test)object aan en je kan wennen aan de nieuwe velden.

Leuker en makkelijker kan ik het niet voor jullie maken!

The following two tabs change content below.
Timo is sinds september 2003 werkzaam bij De Ruiter Makelaarshuis BV te Amersfoort en is daar werkzaam als Officemanager. Verder is hij een trotse vader van 3 dochters. Uiteraard besteedt hij daar veel vrije tijd aan en natuurlijk aan zijn vrouw! Timo is op twitter te volgen via www.twitter.com/TimoEkhart
Google+