Selecteer een pagina

Funda, Jaap, twitter, blog, soms ben je als makelaar meer bezig met de online verkoop van een huis dan je klanten te ontmoeten. Laat staan dat je nog tijd hebt om je te specialiseren in online adverteren. Je bent toch geen fulltime online marketeer? Gelukkig heb je daar nu hulp bij: Huiskliks.nl. Zonder enige kennis heb je met een paar kliks een advertentie op Google en Facebook voor je huizenpagina.

Hoe werkt het?

Huiskliks genereert een Google en/of Facebook advertentie aan de hand van een ingevoerde URL met woninggegevens van Funda of Jaap. Er is dus geen speciale kennis vereist. Je krijgt voor jouw advertentie een klikbundel. Via ‘Mijn Huiskliks’ kun je de statistieken volgen van jouw Google Adwords en Facebook campagne. Zo kun je gemakkelijk zien hoeveel budget er nog is, hoe vaak de advertenties zijn weergegeven en hoe vaak er is doorgeklikt. Huiskliks speelt hiermee in op de behoefte van makelaars om meer bezoekers te genereren naar hun huizenpagina op Funda of Jaap.

Huiskliks is een product van Fundament All Media in samenwerking met dochteronderneming Oniveka. Beide organisaties bundelen met Huiskliks hun kennis op gebied van website ontwikkeling, SEO, online adverteren en campagnes.

Op Huiskliks.nl wordt duidelijk uitgelegd hoe verkopers hun advertenties kunnen aanmaken aan de hand van een 3 stappenplan en video.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eGiUV9VJdp8[/youtube]

Proberen?

Ben jij benieuwd wat Huiskliks.nl voor de traffic naar jouw huis op Funda en Jaap gaat betekenen? Wil jij hiervan als eerste gebruik maken? Help ons dan in ons laatste stadium voor de definitieve release en word een van onze beta testers.

Beta testers hoeven in ruil voor hun test-feedback geen administratiekosten te betalen en krijgen zo een ruime korting op het totaalbedrag. U betaalt alleen het ingekochte adverteerbudget.

Wilt u ook een van deze Beta-testers zijn, stuur dan een mailtje naar support@huiskliks.nl of twitter een direct message naar @huiskliks. U ontvangt dan een code die bij de registratie moet worden opgegeven.

The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+