Selecteer een pagina

Hopeloos, euriloos, inspiratieloos…

Een korte omschrijving van de huizenverkoper die zijn woning langer dan jaar te koop heeft staan?

Onze bewondering voor de makelaars die blijven meedenken met de huizenverkoper, die nieuwe concepten blijven aanbieden om deze tegemoet te komen. “ Binnen een half jaar niet verkocht? Geen courtage”… om maar een voorbeeld te noemen.

Andere ideeën:  het interieur onder handen nemen? Vroeger werden ook lelijk ingerichte huizen verkocht. Natuurlijk kunnen sommige huizen, zacht uitgedrukt, wel een restyle gebruiken voordat de foto’s online gaan, maar is je huis dan verkocht?  Vraagprijs te hoog? Makelaar te laks? Allemaal redenen waarom een huis minder snel verkocht wordt, maar hoe je het ook went of keert, de echte schuldige blijft de huizenmarkt en het tekort aan kopers.

En nu? Wat we zelf niet in de hand hebben, kunnen we niet veranderen, dat is logisch. Maar waar we kunnen, helpen we een handje. Dus voor de volgende Nationale Open Huizen route geldt: Woningen die al langer dan een jaar te koop staan op Huislijn.nl mogen gratis deelnemen.

Deze woningen (huiseigenaren)  hebben vaak al meerdere Open Huizen gehouden. De moed is behoorlijk in de schoenen gezakt om weer deel te nemen. Wij blijven van mening dat niets doen helemaal geen nut heeft, maar we begrijpen heel goed dat het geld ook niet aan de bomen groeit.

Huislijn.nl biedt deze actie aan makelaars die zich voor 15 februari hebben ingeschreven op Huislijn.nl voor deelname met  5 woningen aan de Nationale Open Huizen route van 26 maart 2011.

Heeft u ook cliënten die wel een handje geholpen willen worden? Schrijf u nu in op Huislijn.nl!


Volg ons op twitter!

The following two tabs change content below.
3 jaar geleden ben ik begonnen als Marketing Manager bij Huislijn.nl. Daarvoor heb ik de Marketing gedaan voor twee klinieken in Rotterdam. Ik heb het naar mijn zin en zelfs in deze tijd vermaak ik me prima, omdat je net even verder moet denken en (even cliché) out of the box moet denken. Bij Huislijn.nl is dat zeker mogelijk. In de toekomst hoop ik een adviserende rol te kunnen gaan spelen bij bedrijven. Op projectbasis leuke en lucratieve concepten bedenken...maar eerst Huislijn.nl naast Funda de beste huizenwebsite maken!

Laatste berichten van Stephanie Hopmans (toon alles)

Google+