Selecteer een pagina

We kunnen natuurlijk blijven discussiëren over de zin en onzin van een Open Huis. Uit ervaring weten wij allang dat het nut heeft. Ondanks dat het geen garantie is, is Open Huis houden op de Nationale Open Huizen route dagen altijd een kans…Maar voor iedereen die hier nog over twijfelt, hebben wij het nog even nagevraagd:

Aan de huiseigenaren hebben we de volgende stelling in onze nieuwsbrief voorgelegd:

“Een Open huis is voor mij een kans om mijn woning extra onder de aandacht te brengen”
81% antwoord EENS

Aan de huizenzoeker legden we de volgende stelling in onze nieuwsbrief voorgelegd:

“Een Open Huizen route is voor mij dé dag om meerdere woningen te bezichtigen”
88% antwoord EENS

Huislijn.nl gaat dus door met haar initiatief De Nationale Open Huizen route en verwachten dit jaar een hoge opkomst, door de nieuwe samenwerkingen met Jaap.nl en Huizenzoeker.nl, door de lente, door de aandacht die makelaars nu al geven aan de organisatie…wij hebben er alle vertrouwen in! En voor wie vertrouwen niet genoeg is, de bovenstaande feiten spreken voor zich.

Woningen kunnen worden aangemeld!

The following two tabs change content below.
3 jaar geleden ben ik begonnen als Marketing Manager bij Huislijn.nl. Daarvoor heb ik de Marketing gedaan voor twee klinieken in Rotterdam. Ik heb het naar mijn zin en zelfs in deze tijd vermaak ik me prima, omdat je net even verder moet denken en (even cliché) out of the box moet denken. Bij Huislijn.nl is dat zeker mogelijk. In de toekomst hoop ik een adviserende rol te kunnen gaan spelen bij bedrijven. Op projectbasis leuke en lucratieve concepten bedenken...maar eerst Huislijn.nl naast Funda de beste huizenwebsite maken!

Laatste berichten van Stephanie Hopmans (toon alles)

Google+