Selecteer een pagina

Gratis webinar op 23 juni van 20:00 tot 21:00 uur!


Al het aanbod van zoekmachines- en sites in de nieuwbouw- huur- en bestaande corporatiebouw is overweldigend. Van Funda tot Zuka en van Nieuwbouw-Nederland tot Woningzoeker, welk platform is nu het meest geschikt voor mij als projectontwikkelaar, bouwer, investeerder, corporatie, makelaar of reclamebureau. Er is een nieuwe tijd aangebroken waarbij oude businessmodellen niet meer werken en waarbij de nieuwere intussen ook scheurtjes beginnen te vertonen. Als je de ontwikkelingen hebt gevolgd via de webinars Bringyourowncoffee weet je al een beetje welke richting we opgaan betreffende online communicatie van nieuwbouw. Er is een nieuwe tijd aangebroken, gelukkig hebben een groot aantal projectontwikkelaars dat destijds ingezien en zijn de nieuwbouwhuizendatabase NIKI begonnen.

Dat was een paar jaar geleden, intussen is er veel gebeurd en zijn er veel uitbreidingen toegepast op de nieuwbouwhuizendatabase, dit heeft geleid tot een uiterst efficiënte manier van distributie, leadgeneratie, marketingdata en software ontwikkeling.

Graag deelt Rob van der Schoot, directeur Stichting Landelijke Nieuwbouw Portaal alle nieuwe ontwikkelingen met jou tijdens de bijzondere webinar: Benieuwd hoe NIKI nu echt (voor jou) werkt.

Tijdens deze webinar presenteert Rob:
–          Hoe NIKI werkt;
–          Hoe het OSMOSIS model functioneert en zorgt voor meer leads;
–          Hoe jij in 15 minuten per week helemaal up to date bent voor alle NIKI uitingen;
–          Wat je precies allemaal met NIKI kan doen (must hear!);
–          NIKI, Facebook en Google Ads 40% meer leads?
–          NIKI leidt tot grote kostenbesparing op je software- EN marketingbudget, hoe?

Kortom heel veel onderwerpen welke antwoorden geeft op de onderwerpen en uitdagingen welke ons de komende tijd zeker zullen bezighouden.

Hoe werkt een webinar? Simpel, klik op de Registreer link en vul je gegevens in, vervolgens krijg je een mailtje met daarin een link welke je op de avond van de webinar aanklikt. De webinar software installeert een klein bestandje waardoor je direct op het scherm van Rob de interactieve presentatie volgt, via of een koptelefoon of via en lokaal inbel nummer luister je mee. Meer weten hoe het werkt? Kijk hier en hier. We rekenen op je;-)

The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+