Selecteer een pagina

de groei van dit blogRuim 6 weken geleden begon de zoektocht. Het be-tuttel-d! blog evolueert en groeit. Daarom was ik van mening dat het blog een andere naam verdiende. Bij dit traject ben ik, zoals het een blogger betaamt, bijgestaan door vele andere uit mijn netwerk. Waarvoor dank! Inmiddels is de beslissing gevallen. Dit blog heeft vanaf vandaag een nieuwe naam.

Het uitstellen van de beslissing heeft geen zin. Al enige tijd geleden heb ik de domeinnaam onder de nieuwe naam vastgelegd. Dat was namelijk een van de voorwaarden, een eigen domeinnaam. Menig geweldige suggestie die gedaan is voor de nieuwe naam was als domeinnaam niet (meer) beschikbaar. De voorgestelde naam M20 sluit helemaal aan bij de intenties, maar helaas, domeinnaam bestaat al :(. Even credits voor de bedenker ervan: Jeroen Wilhelm.

Dan nu de onthulling van de nieuwe naam….. (trommelgeroffel graag)

“De Scherpe Pen”

Eerlijk is eerlijk, dit zal niet voor iedereen een nieuwtje zijn. Ook niet iedereen zal dit direct een goede naam vinden. Maar dat zal wel komen! Lees verder…

Ten eerste kan ik niet langer wachten op ‘een goede naam’. Het blog groeit hard. Dat moet ook haast wel, gezien de fabuleuze inbreng van de verscheidene bloggers hier. Daarom vind ik het ook van belang dat de naam ‘Tuttel’ uit de blognaam verdwijnt. Hier wordt niet meer be-tuttel-d!, nee, hier wordt scherp geschreven. Dat de bloggers schrijven met een toetsenbord doet niets af aan een ‘pen’. Schrijven kan je ook doen middels video. Er wordt gewerkt aan een uitbreiding van het blog met een heuse camjo! (nu moet je wel Michel…)

De Scherpe Pen zal een ‘merk’ worden. Het gaat geassocieerd worden met dit blog. Ongetwijfeld. Dus heb ik de knoop doorgehakt. Simpel.
Ter illustratie, waar denkt u aan bij de naam ‘active rain‘? Alleen de ingewijden weten het. Maar als u niet bekend bent met het blog van activerain, had u niet gedacht dat het een multi-blogger site is voor makelaars. In de Verenigde Staten dan. Neem even het merk ‘slagbijalmelo‘. Klinkt niet direct als een marketing- en communicatiebureau, maar is het wel!

Dat effect gaan we ook bereiken met De Scherpe Pen. Wanneer in de makelaardij die naam valt, zal er steeds vaker aan dit blog gedacht gaan worden. Dat heeft tijd nodig. Dat gebeurde namelijk ook met be-tuttel-d!. En omdat die naam nu steeds sneller en meer gebruikt wordt, moeten we er zo snel mogelijk vanaf! De naamsbekendheid moet ten gunste gaan vallen van De Scherpe Pen.

Nog niet alles is klaar. Dat was een reden om de nieuwe naam nog ‘achter de schermen’ te houden om met een big-shabeng alles voor elkaar te hebben. Domeinaam, nieuwe naam, een 301-redirect en eigen logo. Inderdaad, er moet ook nog een logo gaan komen. Mocht u inspiratie hebben….

Gedurende de komende weken gaat er dus nog hard gewerkt worden aan de transitie.
Het begin is gemaakt, de onthulling van de naam. Kijk maar bovenaan… daar is het al doorgevoerd, maar dat was dan ook wel de makkelijkste stap. Aan mij om de rest te organiseren, somehow.

Aan u allen de vraag om De Scherpe Pen op te nemen in uw vocabulaire, waar het dit blog betreft. Bedankt voor jullie inzet en waardering voor het be-tuttel-d! blog destijds, en De Scherpe Pen vanaf nu!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+