Selecteer een pagina

Wat doe je als je vakantie bestaat uit regen, nog een beetje regen en je bent offline?
Dan ga je lezen. Papier. Boeken.
Dat is precies wat mij vorige week overkwam. Maar wat ga je dan als eerste lezen?

Er zijn van die momenten dat je niet verder moet kijken dan je neus lang is. Naar aanleiding van de enthousiaste review van een collega over het boek ‘Meatball Sundae‘ (gehaktballen met slagroom) van Seth Godin, ben ik daar mee begonnen.

Gehaktballen met Slagroom - Seth GodinDe inhoud an sich was mij al wel bekend – echter leest dit boek zo geweldig lekker weg, dat ik blij ben het alsnog gelezen te hebben. Heb jij het al gelezen? Nee? Dan wil ik het je toch echt aanraden!

Tijdens het lezen van het boek kwamen er allerlei leuke en gevarieerde plannetjes opborrelen. Snel een krabbel maken en doorlezen. Gelukkig had ik eerder op een ander blog gelezen dat het goed is een soort van notitieblokje te hebben, anders gaan die goede ideeën verloren.

De ideeën moeten nog verder uitgewerkt worden, maar vanzelfsprekend gaan jullie daar nog wel iets over lezen. Dat beloof ik bij deze!

Indien je nieuwsgierig geworden bent naar de inhoud van het boek, lees dan deze recensie, of bestel het boek.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+