Selecteer een pagina

Lifehacking - het boekje wat alles makkelijker maaktAls alles toch eens makkelijk zou zijn… Wat een saaie boel! Maar veel kleine dingen kunnen er toch aan bijdragen dat alles net even makkelijker gaat. Bedenk ze maar eens.

Dat is nou precies wat er al voor je gedaan is, in dit boekje.
Doe jezelf een plezier, bestel dit handige boekje (momenteel nummer 1 bestseller bij Managementboek) en pas de bruikbare tips toe.

Veel gemak toegewenst!

Beschrijving:

Wie wordt niet dagelijks overspoeld door allerlei soorten informatie. Hoe kunt u er nu voor zorgen dat u overzicht houdt en voorkomt dat u gaat lijden aan informatiestress? De kunst is de informatie op te sporen, te organiseren, te filteren en te delen. Dat is waar lifehacking over gaat, over meer doen, in minder tijd op een leukere en slimmere manier. Tijd overhouden om te creëren en u te richten op zaken die u echt belangrijk vindt. Lifehacking wordt daarbij geïnspireerd door het boek ‘Getting Things Done’ van David Allen. Een handige en complete manier om prettig en efficiënt te werken zonder stress.

Voor wie is dit boek bedoeld? Voor iedereen die in zijn werk gebruik maakt van een computer, maar geen idee heeft hoe je met een kleine inspanning een hoop dagelijkse taken veel makkelijker voor elkaar krijgt. Voor iedereen die veel op het web werkt, maar nog nooit van RSS gehoord heeft. En voor mensen die de schoonheid van een slimme vondst kunnen waarderen, en er hun voordeel mee doen.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+