Selecteer een pagina

Toevallig kwam ik via @bradinman bij onderstaand videootje. In deze video wordt door Latoya Egwuekwe de groeiende werkeloosheid in de VS in beeld gebracht. Daar wordt je niet vrolijk van:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J28tLOpzfpA[/youtube]


Door deze visualisatie wordt het juist beter inzichtelijk wat er gebeurt en hoe de recessie om zich heen grijpt. We horen vaak nummers maar dat zegt ons niks, nu wel. Bekijk ook het interview van Latoya met CNN:


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aNLldUJ6yzE[/youtube]

Voor de huizenbranche kwam ik onlangs ook een verontrustend filmpje tegen op YouTube:


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kUldGc06S3U[/youtube]

Dit zijn geen positieve berichten echter wel relevant. Relevant voor mensen die op zoek zijn naar een huis en zich een mening proberen te vormen rondom de mogelijk- en onmogelijkheden. Hiervoor zullen zij altijd online opzoek zijn naar informatie over de economie, de huizen, etc. Wie heeft naast deze confronterende filmpjes een positief geluid wat gedeeld moet worden?

Posted via web from nieuwbouw20’s posterous


The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+