Selecteer een pagina

for sale sign Pictures, Images and Photos
Voor het verkopen van een huis is het vaak goed om te kijken naar de inrichting. Het is heel normaal dat de smaak van mensen die jarenlang in een huis gewoond hebben, terug te zien is in de inrichting. Dit geldt natuurlijk ook voor de persoonlijke spullen. Mensen die in het huis wonen denken daar zelf eigenlijk niet over na. Voor hen is het ook vaak moeilijk om te kijken met de blik van toekomstige kopers. Voor een makelaar is dit wat makkelijker. Het is daarom ook goed om je als makelaar te verdiepen in de opties die er zijn met betrekking op het inrichten van een huis om de verkoop te bevorderen. Helemaal in deze lastige tijd voor de huizenmarkt .

Een trend van de laatste jaren is Home Staging. Hierbij wordt het huis helemaal nagekeken en alle persoonlijke spullen worden eruit gehaald. Ook worden de meubels in ieder geval anders neergezet. Vaak worden er ook andere meubels in het huis geplaatst. Het voordeel van Home Staging is dat mensen bij een bezichtiging een beter idee krijgen van de mogelijkheden van een huis. Dit kan helpen bij de verkoop. Omdat ruimte toch een belangrijke reden is voor mensen om een huis te kopen is dit vooral een belangrijk onderdeel van Home Staging. Het huis zo inrichten dat de ruimte zo groot mogelijk lijkt.

Het is natuurlijk lang niet altijd nodig om een huis volledig te restylen maar soms kan het zeker helpen. De manier waarop het bankstel en de tafel neergezet worden heeft een grote invloed op het beeld dat mensen meenemen van het huis.

The following two tabs change content below.

Gastblogger

Artikelen in deze groep zijn geschreven door verschillende mensen die eenmalig of af en toe een bijdrage leveren aan De Scherpe Pen. Ook jij kan een gastblog insturen! Maak daarvoor gebruik van het contactformulier of stuur een email naar info (at) descherpepen puntje nl.
Google+