Selecteer een pagina

De huidige (oude) site van Kijk Mijn HuisWanneer je op de site van Kijk Mijn Huis komt zie je het meteen. Knalgroen. Maar niet lang meer, aangezien er de laatste hand gelegd wordt aan een vernieuwde site.

De look & feel is drastisch aangepakt, terwijl het vertrouwde gevoel blijft. De navigatie wordt makkelijker gemaakt door de toevoeging van een hoofdmenu bovenaan. Daar wordt de splitsing tussen consument en makelaar gemaakt. Gelukkig verdwijnt dat knalgroene, het wordt vervangen met een rustig grijs wat goed combineert met de blauwe kleur van KMH.

De herziene (nieuwe) website van Kijk Mijn HuisDe informatie op de site is ingetogener geworden. Iets minder informatie bij elkaar gepropt. Wat meer ‘whitespace’ rondom de verschillende blokken. Goede verbeteringen! Dit geeft meer rust en straalt kwaliteit uit.

De nieuwe navigatie bovenaan de pagina vind ik super, mede omdat het visueel ondersteunt wordt. Toch is het linkermenu op de meeste pagina’s nog te druk voor mij. Omdat er teveel opties zijn met wat je allemaal kan doen of lezen leidt het af van de daadwerkelijke boodschap op de pagina. Dat komt mijns inziens door de grote duidelijke knoppen, die wel een voordeel zijn voor touchscreen gebruikers overigens.

De exacte datum van lancering is niet bekent, maar dat kan ongetwijfeld niet lang meer op zich laten wachten. De volgende stap, nadat dit live staat, is het onder handen nemen van de beheer interface voor makelaars. Direct gevolgd door het herzien van Help Mee. Allemaal in 2011, zo is mij verteld.
Maak jij nog geen gebruik van Help Mee of Kijk Mijn Huis? Lees deze informatie en neem contact op.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+