Selecteer een pagina

Wie is de Beste Makelaar?Hieronder staat het persbericht wat vandaag verstuurd is, naar aanleiding van de beta-lancering van Wie is de Beste Makelaar vanavond.

Morgen gaat er nog een persbericht verzonden worden. Wil jij dat jouw mening over dit nieuwe concept opgenomen wordt als quote in het persbericht? Laat dan in een reactie weten hoe je over het concept van Wie is de Beste Makelaar denkt, inclusief je naam en vestigingsplaats.

Persbericht

Laten we het maar gewoon stellen: Het imago van de gemiddelde makelaar is slecht. Onterecht, want na contact met een makelaar blijkt uit onderzoek het gemiddelde rapportcijfer toch een 7.2 te zijn.  Tussen perceptie en realiteit gaapt nog een grote kloof. Binnenkort wordt deze kloof niet alleen overbrugd, maar zelfs helemaal gedicht.

Rapportcijfer

De nieuwe website www.wieisdebestemakelaar.nl biedt vanaf 16 oktober woningverkopers de gelegenheid hun waardering voor hun makelaar middels een rapportcijfer met anderen te delen. Inzicht in de waardering voor de geleverde dienst zal makelaars helpen hun dienstverlening te verbeteren. Sterke punten kunnen behouden worden en eventuele zwakkere punten kunnen worden verbeterd. Dit leidt vervolgens weer tot een nog betere klantevredenheidscore en meer klanten.

Transparantie

Transparantie is niet alleen een wens van de consument, maar ook een kans voor makelaars die met hun tijd mee gaan. In deze voor makelaars toch moeilijke tijden is het bijkomende voordeel dat er geheel geen kosten zijn verbonden zijn aan dit klanttevredenheids onderzoek.

Horeca, Reizen, Makelaardij

Met een paar muisklikken kan een opdrachtgever dadelijk zijn mening met de wereld delen. Een fenomeen wat in de horeca (lens.nl) en reiswereld (zoover.nl) al langer bekend is. Nu is de makelaardij aan de beurt met WieIsDeBesteMakelaar.nl.

Fraude

Iedere beoordeling die wordt gegeven op WieIsDeBesteMakelaar.nl wordt direct doorgestuurd naar de betreffende makelaar. Bovendien heeft wiesidebestemakelaar.nl een uniek controlesysteem ontwikkeld om fraude uit te sluiten. Altijd eerlijk altijd transparant!

Keuze

De beoordelingen kunnen op de wieisdebestemakelaar website door potentiële opdrachtgevers bekeken en doorzocht worden. Hierdoor kan men een betere keuze maken welke makelaar ze in de arm willen nemen. Dit levert extra aandacht en leads op voor goede makelaars en zal bijdragen aan het verder terugdringen van ‘rotte appels’ in de makelaardij. Een beter imago is het resultaat!

Integratie

Wat makelaars zeggen over Wie is de Beste MakelaarOm starten met deze unieke dienst voor makelaars zo eenvoudig mogelijk te maken gaat WieIsDeBesteMakelaar.nl het mogelijk maken beoordelingsverzoeken te integreren in de door de makelaar gebruikte kantoorsoftware. Hierdoor krijgt elke opdrachtgever automatisch een uitnodiging tot het geven van een beoordeling. Deze uitnodiging wordt verzonden zodra de woning is verkocht.

Met diverse CRM leveranciers en makelaarsorganisaties zijn hierover afspraken gemaakt. Zo is er al een integratie met de software van de ERA-makelaars. Venum (gebruikt door VBO makelaars) en CubicEyes hebben al toegezegd op korte termijn een koppeling te gaan aanbieden.

16 oktober gaat de beta-versie van de website live. Na twee weken zal de definitieve versie op 30 oktober live zijn. Hierna zal de makelaardij een stukje transparanter zijn..

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+