Selecteer een pagina

VBO geeft cadeau

Vandaag tijdens de lancering van de nieuwe software van Wazzup, Kolibri genaamd ipv Venum 4, sprak ik achteraf nog even met Hans van der Ploeg. Die had een nieuwtje te melden, wat openbaar verteld mag worden. Bij deze.

permanente educatie VBO leden

Elk jaar zijn makelaars aangesloten bij de VBO (geldt overigens ook voor NVM en VastgoedPRO) verplicht om hun kennis bij te spijkeren. Dat dienen de makelaars te doen door middel van Permanente Educatie zoals dat heet. Voor elke training, cursus of soms deelname aan een evenement worden PE-punten toegekend. Het is zaak om een minimaal gesteld aantal PE-punten te verzamelen om te voldoen aan de gestelde norm.

Die deelname aan de trainingen dient door de makelaar zelf betaald te worden. Tot vandaag.

De deelname aan trainingen voor de PE-punten vallen voor VBO makelaars vanaf nu in de contributie van de branchevereniging. Dat is tof zeg!

Permanente educatie voor #scvm #nrvt gratis voor VBO leden! Klik om te Tweeten

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+