Selecteer een pagina

Hoe belangrijk is het merk voor een makelaarskantoor

In het kader van een aankomend blog staat hier een enquête/poll.
Het zou super zijn als je even de moeite wilt nemen om het voor jou juiste antwoord aan te vinken en te bevestigen. Meer is er ook niet nodig. Niet inloggen, registreren, email geven. Het is gewoon lekker anoniem.

Hoe belangrijk is het eigen merk voor een makelaarskantoor?
×

Zie je hier al de resultaten staan? Dan heb je waarschijnlijk al een keer gestemd – bedankt!

Toch nieuwsgierig waar dit voor is? Gezien de vraagstelling is er al een duidelijke richting waar het over gaat. De uitkomst gaat gebruikt worden bij een blog over een bedrijf wat al ruim 5 jaar actief is binnen (onder andere) de makelaardij. Zij hebben een nieuwe filosofie en richting gekozen.
Het resultaat van deze poll wordt benut in dat artikel.

Ben je benieuwd hoe het resultaat er uit ziet als veel mensen hebben gestemd? Kom dan op een later moment gewoon terug naar deze pagina. Je ziet dan direct de uitkomst, dat wil zeggen, de stand van zaken op dat moment. Tenminste, als je zelf gestemd hebt :).

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+