Selecteer een pagina

Makelaar-plaatst-te-koop-V-bord-op-20e-verdieping

Je doet er als makelaar alles aan om een huis of appartement verkocht te krijgen. Maakt niet uit of het oud, nieuw, begane grond, op grote hoogte, historisch of slecht onderhouden is. Het is immers datgene wat een makelaar (goed) doet.

Eigenlijk is het zo gek nog niet te bedenken of het kan, en gebeurt. Alleen rest de vraag dan of het ook echt nut heeft. Of het tot conversie en dus kopers leidt…
(misschien helpt dit blogje wel?)

Kijk maar goed op de foto hierboven of in het filmpje hieronder (2:45). Redelijk nieuw gebouw (2011) met appartement aan de Lloydkade te Rotterdam. Een stukje ‘prime real estate‘ zoals de Amerikanen het zouden noemen.

Het kost wat moeite – maar dan heb je ook wat! Een V-bord aan de buitenkant van het raam op, jawel, de 20e verdieping! …aan de waterzijde van het gebouw, op grote hoogte. Doet mij direct denken aan het liedje “Hoog Sammy, kijk omhoog Sammy…”. Niet vanwege het nat worden, maar vanwege de optie om dan, heel misschien, een Te Koop bord te zien.

Bedankt voor het spotten er van @AerialBonanza

Bekijk het volledige filmpje (in hele hoge resolutie als je scherm dat al aan kan) van het mooie Rotterdam:

ps- er staan meerdere appartementen op grote hoogte te koop aan de Lloydkade.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+