Selecteer een pagina

Online Marketing evenement op een kasteel

We hebben het allemaal wel eens gedaan, of op zijn minst gedacht. Een Google AdWords campagne maken of een advertentie op Facebook plaatsen. Vaak blijft het daar dan bij.

Op zich is het verrekte eenvoudig om een advertentie op Facebook te zetten. Ook het adverteren op Google via hun AdWords stelt op zich niet veel voor. Alleen zul je zien dat het rendement dan vaak ver te zoeken is.

Nog erger – meestal wordt het rendement niet gemeten. Op die manier is het moeilijk om te bepalen hoe je campagne het gedaan heeft. Is je naamsbekendheid groter geworden? Is het huis er eerder door verkocht, of voor een betere prijs?

Na zo’n eerste verkenningspoging met online adverteren wordt er al snel verzucht dat het niet werkt, of dat het toch wat ingewikkelder is dan gedacht.

Beiden kloppen eigenlijk niet – want als de campagne correct wordt opgezet en resultaten worden gemeten, dan blijkt in ene dat online marketing wel degelijk werkt. Echt ingewikkeld is het ook niet. Mits bekend is wat wat is en hoe dat werkt en benut kan worden.

Wil jij je kennis vergroten op het gebied van online marketing?
Ben jij benieuwd naar de kansen en mogelijkheden die nu gemist worden?

Anno2014 geeft je daar antwoord op tijdens een informele middag. Als jij je inschrijft voor deze (gratis) informatiesessie dan zal Anno2014 (een samenwerking van 3 verschillende bedrijven die zich alledrie bezig houden met online marketing in de makelaardij) jou inzicht geven in de mogelijkheden en het rendement dat het op kan leveren.

Anno2014

Ze houden dit evenement slechts 2x. Op 26 september in Sint Michielsgestel (Zuid-Nederland) en 10 oktober in Schiphorst (Noord-Nederland). Ga naar de website van Anno2014 en meld je aan.

Ja – ik denk dat hier voordeel te behalen valt voor veel makelaars die wel denken over online marketing, maar nog net niet de echte stap gezet hebben. Ook als je er al wel-wat-mee-doet en niet zeker weet of je het maximale er uit weet te halen is dit een prima kans om dat te verbeteren.
Doe er je voordeel mee!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+