Selecteer een pagina

zonDe koudste mei maand sinds jaren, regen valt met bakken uit de hemel… Wie krijgt het dan verzonnen om een Zomer Open Huizen avond te organiseren?

Een paar weken geleden was er contact tussen Ronald Barends van Huislijn met een aantal makelaars en die hadden het idee dat de interesse in het kopen van een huis aan het toenemen was.

Alleen het weer moet ook een beetje meezitten, als de zon schijnt zijn mensen positiever en trekken er eerder op uit

Voilà – de Zomer Open Huizen avond was geboren. Voordat de mensen er weer op uitrekken naar verre oorden nog één keer het te koop staande huis letterlijk in het zonnetje zetten.  En de datum… natuurlijk wordt deze gehouden  op de langste en de eerste dag van de zomer; vrijdag 21 juni van 19.00 tot 21.00 uur.

Op een avond, is dat nu wel handig? Ja!! Voor een avond tijd vrijmaken is veel eenvoudiger dan voor een hele zaterdag, of zoals normaal gesproken met een bezichtiging door de week. En het is weer eens wat anders. Diverse makelaars organiseerden op een avond al eerder een open huis en zijn daar zeer positief over. Een zomerse avond geeft een goede sfeer en dat is precies wat we nu nodig hebben.

openhuizenroute-raambordLaten we ook het belangrijkste voordeel van een Open Dag, of in dit geval dus een Open Avond niet vergeten: bezichtigen zonder een makelaar!

Ben jij hier ook enthousiast over – of wil je meer informatie? Lees dan de informatie over de Zomer Open Huizen avond.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+