Selecteer een pagina

Goed nieuws voor de huizenmarktIs de aantrekkende markt in de US of A een voorspelling van wat er ook in Nederland gaat gebeuren? Het zou mooi zijn!

Wat zijn de redenen voor het aantrekken van de Amerikaanse markt? Waarom gaat het herstel nu zo snel en hoe gaan makelaars die plotselinge groei managen?

Dat zijn een aantal punten die aan bod komen in het webinar komende donderdag 4 april van 11 tot 12 uur. Sprekers in dit webinar zijn onder andere Sandra Lopulalan – COO van ERA Nederland, Boris Geheniau van Fundament All Media en Arjan Terpstra van Radyus. Al discussiërend delen zij hun conclusies en inzichten met je.

Belangrijkste conclusie, de woningmarkt trekt weer aan! Zo zijn in de staat Texas in februari 32% meer transacties gedaan dan in het jaar daarvoor. Deze ontwikkeling, en meer inzichten en conclusies worden behandeld in dit onmisbare webinar voor makelaars en ontwikkelaars.

Update: Het webinar is inmiddels afgelopen.
Je kan het hieronder terugkijken en luisteren.

 

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+