Selecteer een pagina

Skarabee logoOp dit moment staat de website van Skarabee op ‘zwart’. Ga nu niet direct naar skarabee.nl, want dat is niet de Nederlandse site van dit CMS voor de makelaardij.

Voor de Nederlandse site ga je naar www.mijnskarabee.nl. Verwarrend maar toch. Daar staat keurig dat er hard gewerkt wordt aan de nieuwe site.

Wil jij de nieuwe site, met de bijbehorende dienstverlening van Skarabee alvast zien? Dat kan! Dankzij een oplettende lezer kan je de nieuwe website van Skarabee al bekijken. Bedankt Daniel.

Wat ik absoluut niet snap is de eenvoud waarmee die te vinden is. Lanceer hem dan gewoon alvast als ‘beta’ en maak dat kenbaar op de site. Want dat is stukken minder vervelend of slecht dan: Wij werken volop aan onze nieuwe website! Wil je als eerste op de hoogte zijn als deze online komt, laat dan hier je gegevens achter.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+