Selecteer een pagina

Top 10 op DeScherpePen.nlAlleen al uit nieuwsgierigheid is het leuk om te kijken welke berichten op De Scherpe Pen nu veel bekeken worden. In totaal staan er ondertussen alweer 789 blogs online. Maar welke daarvan zijn in 2013 het meest gelezen?

Een overzicht van de Top 10

 1. Hennep kweken? Huis kwijt!
  Dit blog dateert alweer uit 2011 – kennelijk in 2013 nog altijd actueel! Of komt het door het woordje hennep…?
 2. Is huur-koop de oplossing?
  Onbetwist dat 2011 een goed jaar was, want ook dit blog stamt uit die tijd. Desalniettemin in 2013 nog zeker veel gelezen.
 3. De Albatrosstraat verkoopt 25 keer beter dan de Zangvogelweg
  Eigenlijk vreemd dat dit artikel zo goed scoort. Of zijn er zoveel kopers geïnteresseerd in juist de Albatrosstraat of de Zangvogelweg en staat dit artikel goed in de google ranking?
 4. Waarom makelaars de problemen op de huizenmarkt zelf kunnen oplossen
  Absolute topscoorder van 2013. Oktober om precies te zijn, dus nog recent ook. Het zal mij benieuwen of makelaars door dit artikel ook anders zijn gaan denken over het wel/niet in de verkoop nemen van een huis – en de bijbehorende vraagprijs nu anders (lees: beter) gesteld wordt.
 5. Collega makelaar pesten of klant helpen?
  Vernieuwingen in de makelaardij worden met argusogen bekeken. Dat blijkt zeker ook uit dit artikel. Veel gelezen, toch een lage waarderingsscore. Makelaars zijn bang voor verandering en vernieuwing!

De overige 5 uit de top tien – zonder commentaar:

Tegelijkertijd wil ik alle bloggers op #DSP ontzettend bedanken voor de bijdragen. Mede dankzij hen is De Scherpe Pen wat het is. Een uit-de-hand-gekopen hobby die door velen in de makelaardij, maar zeker ook daarbuiten, wordt gewaardeerd.

Zeg nou eens eerlijk – welk artikel vond jij dit jaar het beste? Welk artikel heeft jou iets doen veranderen?

Bedankt voor het volgen en lezen van de blog berichten en heel veel succes voor 2014 toegewenst!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+