Selecteer een pagina

layar voor de makelaardijJe begint ze steeds vaker te zien, de QR-codes bij een huis. Scan die code en je komt meestal op een website terecht. Nog te vaak op de homepage terwijl dat eigenlijk de specifieke pagina over datgene zou moeten zijn waar de informatie over gaat.

Voor een makelaar zou je dus direct naar de pagina van het huis moeten gaan. Nog iets specifieker, naar de mobiele pagina van het huis. Dus als je wat met QR wilt gaan doen, zorg er dan eerst voor dat je een goede mobiele site hebt.

Maar dit gaat niet over QR. Het kan makkelijker. Want die QR-code moet je eerst maken (eenvoudig, maar toch) en hij neemt extra ruimte in op je advertentie. Waarom niet gewoon het huis scannen (vanaf print) met de camera van je mobiele telefoon waardoor je digitale actieknoppen te zien krijgt. Druk op de knop van jouw keuze en klaar. Met layar kan dat.

Kijk maar hoe het werkt… Claire Boonstra van Layar was keynote speaker op de Real Estate Connect in New York.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+