Selecteer een pagina

Wie verwacht jij vanaf nu te vinden op #DSP? Misschien wel Jan Smit of Youp van ’t Hek. Wacht even, zouden het zelfs internationale sterren kunnen zijn, zoals Tom Jones of Jason Derulo?

Nee, natuurlijk niet. Pffff, het idee alleen al :). Nee, dit is de (her)introductie van de sterren onderaan een artikel waarmee je het artikel middels sterren kunt waarderen. Gewoon van 1 tot en met 10 sterren. As simpel as that.

Waarom dat nou weer? Vrij eenvoudig, het is goed voor de zoekmachines. Als artikelen een waardering hebben wordt dat meegenomen bij de ‘preview’ in het zoekoverzicht van de almachtige Google. Juist dat draagt er aan bij dat het artikel eerdere geselecteerd wordt door andere lezers. Heel eerlijk.

Het geven van waarderingen gaat zelfs een stapje verder. Ook reacties op de artikelen kan je nu een duimpje omhoog of omlaag geven! Laat gerust weten hoe je die reactie waardeert, is ook leuk voor de reageerder zelf, om te weten of zijn/haar reactie hout snijdt.

Het enige verzoek is dus om ook daadwerkelijk, na het lezen van het artikel, even op een sterretje te klikken tussen de 1 en 10, wat overeenkomt met jouw waardering voor het verhaal. Want als laatste gunstige bijkomstigheid geeft dat de schrijver van het artikel ook een goede indruk over de kwaliteit van het blogbericht. Dat kan alleen maar leiden tot betere berichten voor jou op #DSP!

Namens alle bloggers en gastbloggers, bedankt voor je inspanning om bij elk artikel dat je leest op het sterretje van toepassing te klikken.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+