Selecteer een pagina

OmgevingsAlert AppSimpel en eenvoudig, twee kenmerken van de betere ideeën. Volledig van toepassing op deze nieuwe App met de naam OmgevingsAlert die je als makelaar direct wilt downloaden.
Ook voor consumenten die de omgeving in de gaten willen houden is dit een bruikbare App.

Bij elke aan- of verkoop wil jij als makelaar goed geïnformeerd zijn. Daarbij zorg je er voor dat je weet wat er gebeurt in de omgeving van het huis, ook qua aanvragen voor vergunningen. Iedere keer weer lees je de huis-aan-huis krantjes met de gemeentelijke mededelingen hierover.

Stop daar maar mee

Dat hoeft niet meer, deze App regelt dat voor jou, tenzij jouw gemeente de data niet aanlevert (lees meer daarover op de site van OmgevingsAlert). Je ziet direct waar er een vergunningsverzoek is ingediend.

Een erg sterk punt vind ik dat je ook te zien krijgt welke nieuwe verzoeken er zijn binnengekomen sinds jouw laatste gebruik van de App. Klasse, dat is meedenken met de gebruikers.

Voordelen

  1. OmgevingsAlert App2Met de OmgevingsAlert-app kun je altijd en overal zien welke vergunningaanvragen in jouw buurt spelen, varierend van een sloop- bouw- of kapvergunning tot een milieuvergunning. Op deze manier houd je het overzicht over zaken die belangrijk voor je kunnen worden, zonder dat je onduidelijke huis-aan-huis-aankondigingen hoeft te volgen.
  2. Makkelijk en snel op de hoogte blijven van ontwikkelingen in je buurt
  3. Gaat de buurman een uitbouw bouwen die de zon ontneemt?
  4. Waar worden bomen gekapt jouw buurt?

Kortom, deze App gaat je tijd schelen, want deze informatie controleren deed je natuurlijk al wel.

Nadeel

Deze App is op het moment van schrijven alleen beschikbaar voor de iPhone en iPad. Er wordt gewerkt aan een Android versie.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+