Selecteer een pagina

Facebook presentatie Volg dan de GRATIS Facebook training van Housenet.

Voor wie?
De Facebook training is voor makelaars die nog niet goed weten wat ze met Facebook kunnen en/of moeten. In de training leert u wat Facebook al dan niet kan doen voor u als makelaar. U weet na deze training hoe u Facebook kunt inzetten bij uw werk als makelaar. De Facebook training is zowel voor makelaars die al wel gebruik maken van Facebook als voor makelaars die dat nog niet doen.
Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wanneer?
16 mei 2012 in Utrecht

Hoe lang duurt de Facebook training?
U kunt kiezen uit een ochtend sessie of middag sessie. De ochtend sessie is van 10.00 tot 12.00 uur. De middag sessie van 14.00 tot 16.00 uur

Waar?
Jacobi Business Party Center in Utrecht, gelegen in het hart van Nederland op loopafstand van het centraal station Utrecht.

Inschrijven?
Klik hier en schrijf u nu in. Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u de informatie en bevestiging die u nodig hebt om deel te nemen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, neem contact op met 026- 20 20 115 of sales@housenet.nl.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+