Selecteer een pagina

Dit is nog eens een gave design radiatorAl langere tijd is het niet echt meer mogelijk om financiering te krijgen bij de aankoop van een nieuw huis voor de te vernieuwen badkamer of keuken. Allemaal dankzij het aanscherpen van de hypotheekregels. Dat is niet anders.

Daarom is het voor kopers steeds belangrijker geworden dat het huis kant-en-klaar is. Met recente of minstens keurig onderhouden keuken. Voor de badkamer geldt hetzelfde. Misschien wel daarom wordt er continue melding gemaakt van de aanwezige ‘design radiator‘.

Welke koper trapt daar tegenwoordig nog in? Helemaal jammer in het geval er echt een design radiator aanwezig is.

Beste makelaars, als er een verwarming in de vorm van een trapje aanwezig is, dit is GEEN design radiator! Noem het dan nog liever een verwarmd handdoekenrekje (geen verkleinwoorden aub).

Geen design radiator

Even wat voorbeelden van verwarmingsdingen die echt niet meer als design door de beugel kunnen.

geen design radiator    Gamma noemt dit al een design radiator...    electrische design radiator - not!

Dit is wat je noemt een design radiator

Kijk, hiermee mag je gerust aankomen als je de term design radiator gebruikt. Wat een verschil!

Cubic design radiator     paperclip design radiator

handdoekenrek design radiator     mooie design radiator

Maak je koper blij door alleen de term design radiator te gebruiken als het ook echt zo is, weten ze in ieder geval dat jij als makelaar wel de juiste woorden benut. Direct goed voor je geloofwaardigheid.

Wil je meer weten over goede teksten bij huizen in je portefeuille? Of de manier waarop je goede foto’s maakt om je huis verkoopbaar te krijgen? Neem gerust contact met me op.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+