Selecteer een pagina

Het is niet mogelijk om alles te weten. Om overal een oplossing voor te hebben. Ook niet in je eigen bedrijf. Dan is het heel fijn als je iemand hebt om mee te kunnen sparren. Je situatie voorleggen aan een persoon die op een geheel andere manier er naar kijkt. En je vervolgens inspireert.

Paar jaartjes terug

Vanaf het begin is dat de insteek van De Scherpe Pen geweest. Inspireren, ogen openen en net even anders naar de situatie kijken dan normaal. Dat het niet altijd lukt mag logisch heten – toch doen alle bloggers op DSP hard hun best om jou van informatie te voorzien die bij kan dragen aan jouw succes.

28 september

Alles leuk en aardig om dat via een blogje te doen, samen met de reacties levert dat vaak wel een goede discussie op met prima feedback en wisselende visies, maar echt dynamisch en snel is het niet.

Vandaar dat De Scherpe Pen een live sessie organiseert:
De Puntenslijper Sessie. Op 28 september van 13.00 – 17.00 in Apeldoorn.

Bijslijpen

De details over de Puntenslijper Sessie staan op een aparte pagina, die ga ik hier niet herhalen. Maar de essentie wel.
Namelijk het bij elkaar brengen van makelaars die op basis van een thema graag oplossingen, suggesties en inspiratie zoeken en willen vinden.

Het thema van de eerste Puntenslijper Sessie is: Marketing van jezelf en je kantoor.
Struikel jij wel eens over de vraag van je klant waarom ze juist met jou moeten gaan samenwerken? Verlaag jij je courtage wel eens om de opdracht toch te krijgen? Ga jij wel eens, tegen je eigen advies in, mee met de te hoge vraagprijs van je opdrachtgever omdat je anders duimen zit te draaien?

Natuurlijk heb jij links en rechts al van alles geprobeerd om goed voor de dag te komen en heb jij ervaring met bovenstaande vragen. Jouw ervaring komt dan goed van pas, want wie het weet mag het zeggen! Jouw inbreng is zelfs van groot belang. En je concurrent is er niet bij.

Dan is het nu tijd om je in te schrijven voor de Puntenslijper Sessie!
Ik zie je de 28e.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+