Selecteer een pagina

Ja, u leest het goed! Het kan toch! Ondanks het feit dat Funda niet iedereen de mogelijkheid biedt om te adverteren voor de Open Huizen Route, biedt huiskliks.nl die mogelijkheid wel. Hoe?

Gevonden worden

Zoals iedereen natuurlijk weet is Funda niet zaligmakend. Ondanks het feit dat menig fundajunkie de dagen vult met het digitaal bezichtigen van huizen, is je huis op Funda plaatsen alleen niet meer genoeg. Het huis zal uiteindelijk gevonden moeten worden. Veel kijkers naar jouw huis op Funda biedt uiteindelijk een grotere kans op een koper.
Daar biedt huiskliks.nl de oplossing voor, middels advertenties op Facebook en Google Adwords.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=idDEDPfjExU[/youtube]

Google
Huiskliks.nl maakt een advertentie voor uw huis op Google, en koppelt deze advertentie aan relevante zoekwoorden. Zoals bijvoorbeeld “Open Huis Groningen”, of “Openhuizenroute Groningen”. De advertentie die dan getoond wordt verwijst naar uw huis op Funda of Jaap. Zo wordt je huis gevonden omdat iedereen zijn zoektocht begint op Google, ook jij 😉

Facebook
Adverteren op Facebook werkt iets anders. Daar adverteer je voor je huis op Funda dat deelneemt aan de open huizen route op basis van profiel. Zo zou bijvoorbeeld iedereen die binnen een straal van 16 kilometer van jouw te koop staande huis woont, in de leeftijd van 25-45 jaar jouw advertentie naast zijn of haar Facebook pagina zien staan.

Op het moment dat iemand inlogt die voldoet aan dat profiel kan de advertentie getoond worden, de advertentie linkt weer naar het huis op Funda of Jaap.

30% meer bezoekers
Met huiskliks.nl kun je rekenen op gemiddeld 30% meer bezoekers op je huis op Funda of Jaap! Helemaal nu met De Open Huizenroute doordat wij adverteren met die zoektermen die relevant zijn voor dit speciale evenement. Kortom zorg dat je gevonden wordt als iemand via Google op “open huis …” zoekt en ben vooral ook daar waar alle ogen zijn, overdag en ‘s avonds:

Gemak
Als je nu naar huiskliks.nl gaat kun je heel makkelijk adverteren voor jouw huis op Funda of Jaap voor De Open Huizenroute. Kopieer de URL van het huis op Funda of Jaap, plak dat in de speciale box op huiskliks.nl. Geef bij stap 2 aan dat je voor de open huizen route wil adverteren en de rest gaat vanzelf.

Makelaars: vertel je klanten dat dit kan. Particulieren: meld je makelaar dat dit kan. In de krant gaan staan kan nog altijd. Maar bedenk wel: de krant ligt morgen bij het oud papier en jouw advertenties worden voorlopig gevonden!

The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+