Selecteer een pagina

Dit is een gastblog van Mariëtte van der Hooft van HomeAttent

Potentiële  kopers hebben tegenwoordig duidelijk minder tijd en geld om aan een woning te klussen. Er kan minder geleend worden en er moet meer afbetaald worden. Extra geld voor een keuken of badkamer is er niet. Door het te verkopen huis kant-en-klaar aan te bieden op de markt zal het sneller verkopen.

Bezichtiging

De potentiële kopers die tegenwoordig een bezichtiging hebben bij een woning weten wel degelijk wat ze willen. Haken sneller af als een woning niet helemaal klaar is of er ontbreken bepaalde zaken. Ook is het voor veel mensen lastig voor ter stellen hoe bepaalde renovatie werkzaamheden er uit gaan zien. Omdat er zoveel woningen te koop staan, staat er in de buurt wel een woning die deze zaken wel heeft gerealiseerd en men kiest voor deze…

Door je verkopers hier op te wijzen en aan te raden eerst het huis tiptop te hebben voordat je het gaat verkopen help je de verkopers, de kopers en jezelf! Natuurlijk kan jij als makelaar dat gehele traject voor de verkoper verzorgen.

Voordelen van renovatie (via de makelaar) op een rijtje

  • Het ontzorgen van je verkopers
  • Door renoveren met één aanspreekpunt die alles uithanden neemt heb je er (ook als makelaar) geen werk van
  • Hoe sneller een woning verkocht wordt des te beter is dit voor het aanzien van jou en natuurlijk niet te vergeten je verdiensten

Conclusie

Voor een makelaar is vastgoedrenovatie zeker interessant, een woning die er scherp op staat verkoopt. Of dit nu gaat om nieuwe keuken, sanitair, nieuwe vloer, schilderswerkzaamheden – alles wat je maar kunt bedenken in een woning nemen wij uit handen.
Verkoper blij met de snellere verkoop van de woning voor een goede prijs. Makelaar blij met tevreden klant en snellere verkoop!

The following two tabs change content below.

Gastblogger

Artikelen in deze groep zijn geschreven door verschillende mensen die eenmalig of af en toe een bijdrage leveren aan De Scherpe Pen. Ook jij kan een gastblog insturen! Maak daarvoor gebruik van het contactformulier of stuur een email naar info (at) descherpepen puntje nl.
Google+