Selecteer een pagina

Gereedschapset voor online aanwezigheid van #DSPDank je wel voor een goed scherp jaar. Dankzij jouw bezoeken en reacties op De Scherpe Pen is dit blog niet meer weg te denken uit de wereld van de makelaardij. De vele (gast)bloggers leveren vrijwillig hun bijdrage opdat iedereen in de branche er zijn of haar voordeel mee kan doen. Fenomenaal eigenlijk.

2012

Nu komt 2012 er aan, een jaar dat weer net zo turbulent als 2011 beloofd te worden. Het is dus zaak om goed van start te gaan! Daar willen wij je graag bij helpen. Vandaar dat je -gratis- 1o tips en adviezen krijgt. Dit keer niet als blog, maar exclusief voor hen die zich inschrijven op de speciale nieuwsbrief zodat het rechtstreeks in je eigen mailbox komt. Schrijf je nu dus direct in!

Ja ik meld me aan voor de gratis tips & adviezen!

Wat ga je ontvangen? Elke 10 dagen krijg je een e-mail met daarin één tip/advies om je online aanwezigheid te verbeteren. Want laten we eerlijk zijn, niet elke website is even optimaal ingericht als zou kunnen.

Je hebt dus 10x 10 dagen de tijd om een (kleine) aanpassing of verbetering door te voeren op je site of andere online aanwezigheid (profielen van sociale media bijvoorbeeld) en dan ontvang je de volgende. Kleine stapjes, met een groot resultaat.

Mis deze kans niet, schrijf je direct in en ga van start!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+