Selecteer een pagina

Dat geloof je zelf toch niet? Goed zo! Want het gaat hier om de advertenties op Facebook. Vanaf morgen (1 nov) 12.00 uur kan je in Nederland geen Facebook pagina zien zonder een advertentie van Niki.

Om het nog wat exacter te zeggen, alle advertentie posities op Facebook zullen worden opgeslokt door nieuwbouwwoningen die op het portaal van Niki.nl staan. Dit allemaal omdat Niki 5 jaar bestaat. Om met wat getallen te gooien, het is de planning van Radyus (het bureau dat dit verzorgt) om maar liefst 12 miljoen advertenties te gaan tonen met het nieuwbouwaanbod van Niki.

Het betreft hier een cadeautje van Fundament All Media (ontwikkelaar van Niki) aan Niki.nl dat zojuist is ‘gegeven’ tijdens het Niki event in Rotterdam. Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat er in Nederland op zo’n grote schaal een samenwerking is met Facebook. Nu is Radyus al de grootste adverteerder in de woningbranche, maar dit project zal voor hen ook wel spannend zijn.

Speciaal voor deze actie is een advertentiekoppeling tussen Niki en Facbook gebouwd. Het is anders onmogelijk om voor duizenden nieuwbouwprojecten individuele advertenties te maken en die in te plannen bij Facebook. Toch moet elk nieuwbouwproject een individuele advertentie krijgen. Vanaf morgenmiddag gaan we zien of het ze lukt om Facebook te domineren met nieuwbouw!

Niki, van harte met jullie 5 jaar.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+