Selecteer een pagina

Een huis verkoopt beter als het goed gepresenteerd wordt. Feit. Ook voor een blog geldt dat het oog wat wil. Daarom ziet het blog er vanaf nu anders uit!

Het zal best even wennen zijn en de kans bestaat dat er de komende tijd nog wat dingen worden gefinetuned of mee worden geĆ«xperimenteerd. Heb jij een mening over de nieuwe look & feel – laat dat dan weten! Geef een reactie en onderbouw waarom je iets wel of niet waardeert.

De essentie van het blog is niet veranderd. De Scherpe Pen is er nog steeds voor en door makelaars en over de makelaardij. Bijdragen worden geleverd door veel bloggers, die het goed met de makelaardij voor hebben. Wees trots op hen die hun kennis en visie met jou delen – ik ben er in ieder geval zeer trots op en dankbaar voor.

Er is nog een nieuwtje, want vanaf nu spaar je voor ztickerz via De Scherpe Pen. Een loyaliteitsprogramma voor website bezoekers waarbij je virtuele punten spaart door het blog te bezoeken, een reactie te geven of zelf een blog te schrijven. Log in met je twitter of facebook account!
Ztickerz is nog in ontwikkeling en De Scherpe Pen is een van de eerste drie blogs die er mee mag werken. Lees ook de korte uitleg over ztickerz.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+