Selecteer een pagina

Recent zijn er twee gratis Apps geplaatst in de Appstore van Apple.

Allerhande relevante zaken omtrent het notariaat waar klanten en adviseurs mee te maken krijgen, worden daarin behandeld. Denk bijvoorbeeld aan informatie over schenken, samenwonen of erven.

Beschik je over een iPhone of iPad en wil je de mogelijkheid hebben om snel relevante informatie op te zoeken terwijl je bij een klant zit, dan zijn deze Apps erg handig.

Zoek binnen de Appstore op “notaris” en dan vind je deze twee Apps. De ene heet Notaris terwijl de ander Notaristips heet.

The following two tabs change content below.
Ik beheer een website, www.ntrs.nl waarop ik ook o.a. columns plaats die ik voor de Telegraaf schrijf. Daarnaast heb ik meegeholpen bij de oprichting van de site www.vaknotaris.nl. De gedachte erachter is om klanten van de notaris de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze (retour-)provisies te ontvangen en daarmee de kosten van de notaris "terug te verdienen", waardoor de klant de notaris kan kiezen op basis van kwaliteit en niet op basis van de laagste prijs. Ook kun je me volgen op Twitter (ernstloenderslo).
Google+