Selecteer een pagina

Wanneer je een nieuw product of dienst in de markt zet, wil je graag weten of het werkt. Je kan het allemaal zelf gaan testen en controleren, maar er is niets beters dan het testen te laten doen door hen die er mee zullen gaan werken. In dit geval: makelaars.

Maar waar vind je goede en innovatieve makelaars… Juist, hier :).
Vandaar dat ik Piet Vonk de gelegenheid geef om zijn oproep hier te plaatsen. Bij deze.
______

In de huidige huizenmarkt wacht iedereen op elkaar waardoor er steeds meer huizen op de bekende sites worden aangeboden en daar snel onder de aandacht verdwijnen.

Mecasi heeft een huizenplatform gecreëerd met een nieuwe kijk op de markt. Onze missie is om de communicatie met consumenten zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor makelaars.

Dit willen wij bereiken door per week 13 huizen op ons platform te tonen, één voor elke provincie en één voor heel Nederland.

Mecasi gaat binnenkort online, en wij zijn daarom op zoek naar innovatieve makelaars die de testfase met ons in willen gaan. Ben jij die makelaar? Neem dan contact met mij op per e-mail of via twitter@pietvonk.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+