Selecteer een pagina

Nee, het is geen tiepfout. Die m hoort daar echt te staan. Hij is zelfs cruciaal voor iedereen die nieuwsbrieven verstuurt.

ikke-ikke

De meeste nieuwsbrieven die ik ontvang, van makelaars en andere branches, staan altijd vol met nieuws en wetenswaardigheden. Informatie over de afzender. Diegene met dat hoge ikke-ikke gehalte. Wat heb ik daar aan?

Me-email

Wat ik wil ontvangen is me-email. E-mail met informatie waar ikzelf iets aan heb. Dat voor mij relevant is, waar ik voordeel aan kan hebben. Niet de afzender, maar mij, mij mij!

Spiegel

Stuur jij met regelmaat een nieuwsbrief naar je relaties? Ga hem dan de volgende keer lezen voordat je hem verstuurd, en stel jezelf de vraag of jij die informatie zou willen ontvangen van een willekeurig ander bedrijf. Nee? Verspil dan ook niet de tijd van je relaties en begin opnieuw. Ja? Petje af! Laat dan middels een reactie weten waar ik me kan aanmelden op de me-mail nieuwsbrief die je verstuurd.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+