Selecteer een pagina

Nog eentje dan. Een laatste blogje dit jaar. Gewoon omdat het kan en omdat ik op het blog van Fundament All Media een video tegen kwam die toch echt nog even gedeeld moet worden!

Er moet meer, maar vooral beter, gebruik gemaakt worden van video door makelaars. Een prima doel voor 2012! In het verleden hebben we al mooie stimulerende beelden uit Australiƫ gezien met actiefilm en mooie dames. Want, dat weet je, sex sells. Dit keer is Neo Property een andere richting in geslagen, met video in zwart/wit en stijlvolle klassieke muziek. Ze blijven ons verrassen met hun videoproducties. Wanneer gaan de Nederlandse makelaars hier een voorbeeld aan nemen?

Goed, even terug naar deze video. Wie heeft er vaak de broek aan als het aankomt op verhuizen? Juist, de vrouw des huizes. Waarom dan geen video maken die de dames inspireert?

92 Savoy Drive – Broadbeach Waters from PlatinumHD on Vimeo.

De payoff is fantastisch – kom het zelf in kleur bekijken.
Maar wees even eerlijk, waar lette jij nou het meeste op toen je de video bekeek? A) de man, B) de dame of C) het huis?

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+