Selecteer een pagina

We gaan het weer doen, twee gratis webinars Vastgoed en Social Media. Met deze keer als onderwerp: Facebook.

Omdat er veel over te vertellen is hebben wij het verdeeld over twee webinars. Voordat ik ga vertellen waarom je moet meedoen aan deze webinars, hierbij een aantal feiten:

FEIT: op dit moment zijn MEER dan 3.8 miljoen! Nederlanders lid van Facebook en er komen daar wekelijks 100.000 gebruikers bij.

FEIT: 74% van alle klanten vertrouwen op hun sociale netwerken voor aankoopbeslissingen. Facebook gebruikers zijn KLANTEN!

FEIT: in Nederland bezoekt 53% van ALLE Facebook gebruikers Facebook dagelijks!

FEIT: in Nederland worden nog nauwelijks woningen via Facebook aangeboden. Dus uw woningaanbod valt echt op!

FEIT: In tegenstelling tot Google is website bezoek via Facebook van hoge kwaliteit omdat het relevant is en het via vrienden en fans komt.

You “like”?

Meld je dan aan voor onze Facebook webinars!

Waarom dit allemaal belangrijk voor jou is? Omdat dagelijks honderduizenden ogen gericht zijn op Facebook. Zo simpel…als je daar als ontwikkelaar of makelaar niks mee doet mis je unieke marketingkennis die nodig is om tegenwoordig je project succesvol in de markt te zetten!

Neem een voorbeeld aan Lady Gaga: zij heeft via Facebook meer dan 28.000.000 fans bereikt via haar Facebook fan page! Dat aantal groeit elke dag met zo’n kleine 60.000 personen! Met 1 berichtje bereikt zij nu 28.000.000 zonder tussenkomst van welk tussenpersoon-, bedrijf of organisatie dan ook. Gewoon…”ik heb een nieuw nummer uit, wil je hem kopen?…” Via haar fanpage is haar video intussen meer dan 350.000.000 keer bekeken. Bedenk je eens wat voor mogelijkheden dit biedt voor jou en wat voor winsten (of besparingen) er gemaakt kunnen worden! De zogenaamde “market cost of entry” is vrijwel NIHIL geworden. Het komt nu allemaal aan op het maken van de verbinding.

Tijdens de webinars – die gegeven worden door Arjan Hofmann (NEPROM), Boris Geheniau, (Fundament All Media) en Arjan Terpstra (EvoBuzz) – krijgt u niet alleen uitleg over wat Facebook is, maar ook hoe het werkt. En hoe jij het voor jouw project , jouw bedrijf of voor jezelf kunt laten werken. Tips, tricks en natuurlijk inspirerende voorbeelden. Een belangrijke “groundbreaker” Erik van der Wal zal uitleg geven hoe Bouwfonds onder anderen Facebook succesvol inzet voor haar projecten. Informatie die je niet wil missen!

Het zou een unicum in Nederland zijn als we een webinar geven voor meer dan 500 mensen. Daarom vraag ik jou om niet alleen jezelf in te schrijven maar ook om dit bericht via Facebook te promoten (like). Aan te geven via Facebook Events dat je meedoet, ff LinkedIn aan te tikken en natuurlijk voor de Twitteraars onder ons: spread the word.

Ik weet zeker dat wij met elkaar een tweetal bijzondere webinars gaan realiseren, draag daar ook je digitale steentje aan bij! Laten we ervoor zorgen dat de toekomst er weer een beetje mooier uitziet door deze uitermate sustainable vorm van informatiedeling. Dus, “bring your own coffee” en wij rekenen op jullie steun!

The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+