Selecteer een pagina

In de wereld van onroerend goed is recentelijk een nieuwe netwerkclub gestart onder de naam Connect Business Network. Nu er al zoveel verschillende netwerkorganisaties et cetera zijn vroeg ik me af wat en waarom. Vandaar deze 7 vragen aan Toine Aarts van ConnectBN.

 1. Wat is ConnectBN en voor wie is het bedoeld?
  ConnectBN is bedoeld voor alle vastgoedondernemers en aanverwante ondernemers en providers, zoals makelaars, taxateurs, woonstylisten, vastgoed verhuurders, beheerders, adviseurs, advocaten, alle bank en assurantie en hypotheekadviseurs en alle woningstichtingen en projectontwikkelaars en alle bouwondernemers, en aanverwante ondernemers en providers van deze branche.
 2. Er zijn al veel netwerk clubs en manieren om met elkaar te linken of vriend te zijn. Waarom nu nog een nieuw initiatief?
  Dit is een nieuwe landelijke Real Estate Business Club welke actief tijdens 4 jaarlijkse events haar members laat netwerken in informele wisselende setting, bij ondernemers welke onze doelgroep graag ontvangen en waar we ook meer dan welkom zijn. ConnectBN heeft een andere manier van netwerken, wij stellen mensen namelijk actief aan elkaar voor en zorgen voor echte branchegerichte gastsprekers en thema’s.
 3. Is dit speciaal voor makelaars of meer van algemene aard?
  Dit is dus van algemene aard omdat alle members van onze benefits gebruik kunnen maken. Tevens verzorgen wij ook nog extra partner kortingen, hiervoor zoeken wij continue naar de juiste ondernemers welke onze members een korting dan wel wat extra’s kunnen aanbieden, echte business to business.
 4. Welke activiteiten kunnen makelaars verwachten van ConnectBN?
  Wij verzorgen tevens voor onze members Social Media en telefoon en verkoop en communicatie trainingen zowel online en offline. Dit doen we samen met onze Ultimate partner Kenneth Smit en McCloud online idiots.
  Veder verzorgen wij desgewenst vastgoed excursie reizen en organiseren wij ronde tafel gesprekken welke bij onze members erg in trek zijn, omdat je samen juist in deze markt veel meer kunt dan alleen. Eendracht maakt macht zegt het spreekwoord daarom, ons ConnectBN motto: Samen vragen | denken | doen| want samen, sta je sterk.
 5. Hoe verhoud ConnectBN zich tot jouw andere ondernemingen zoals Woontrack en Videdd?
  Woontrack.nl is een nieuw landelijk woonplatform waarvan alle makelaars en particulieren gebruik kunnen maken en alle members van ConnectBN kunnen met hun membercard helemaal gratis gebruik maken van Woontrack.nl en gratis hun woonaanbod plaatsen, hebben ze geen woonaanbod dan kunnen de members gratis een advertentie op de site plaatsen en worden opgenomen in de zoeklijsten.
  Videdd Media is ons eigen reclamebedrijf dat verzorgt huisstijlen, reclamecampagnes, banners, logo’s, visitekaartjes maar ook narrow casting en onze Ultimate members kunnen van onze narrow casting gratis gebruik maken. Ook op onze bijeenkomsten plaatsen wij 3 narrow casting screens waarop de Ultimate members gratis kunnen adverteren. Een reclameuiting voor onze onderneming met een echte member benefit voor onze members dus.
 6. Makelaars hebben het financieel krap, waarom zouden ze voor ConnectBN wel geld over hebben?
  Een goed netwerk om je heen hebben is zeker in deze tijd van essentieel belang, je collega’s kennen en je relaties onderhouden is nu meer dan ooit noodzaak. Samen sta je sterk en zoals ik eens vroeger hoorde van een groot vastgoedondernemer: Als je niet kunt delen kun je ook niet vermenigvuldigen. Wij laten onze member netwerken informeel, gezellig, met leermomenten tussendoor, en hierdoor ontstaan de (her)nieuw(d)e contacten met collega’s en aanverwanten binnen onze branche. Deze contacten zijn momenteel erg belangrijk en een goede makelaar moet nu eenmaal ook een goede netwerker zijn, want alles draait om de juiste contacten op de juiste plaats. Daarom wordt men graag member van Connect Business Network “The real estate business club “ wij zijn actief in 4 regio’s in Nederland namelijk: Noord – Oost – Zuid – West. Voor de regio Noord zoeken wij nog medewerkers voor ConnectBN. De memberships kosten vallen reuze mee, voor slechts €. 175,- excl. btw per jaar bent u al member en kunt u ook gebruik maken van onze vele benefits.
 7. Heb je nog een stukje advies voor de lezers van De Scherpe Pen?
  Ook ik ben als Makelaar en Belegger genoodzaakt, om mijn contacten te onderhouden, als vastgoedondernemer kun je namelijk nooit genoeg (landelijke) contacten hebben. Ook uw klanten zullen het erg waarderen als u er over verteld dat u member bent van een Real Estate business club. Ook zij vinden namelijk dat een goede vastgoedondernemer dient te beschikken over zoveel mogelijk contacten. ConnectBN wil dit graag voor u providen. Onze members kunnen daarom ook met hun membercard naar alle landelijke events komen en hun netwerk vergroten en samen kennis delen en goede relaties onderhouden en versterken.

Korting

Speciaal voor De Scherpe Pen geeft ConnectBN ter introductie aan nieuwe members het 1e jaar een korting van € 25,- exclusief btw. Met de code SP2011CBN kun jij je aanmelden als nieuwe member en krijg je automatisch korting. Plaats de kortingscode SP2011CBN direct achter jouw naam in het registratieformulier op http://connectbn.nl/overige/aanmeldenconnectbn

Via LinkedIn kan je participeren in discussies bij de ConnectBN groep: http://www.linkedin.com/groups?mostPopular=&gid=3607364&trk=myg_ugrp_ovr

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+