Selecteer een pagina

Verkiezingen en de hypotheekrenteaftrek9 juni. Belangrijke dag. Stemmen. Maar op welke partij?
De woningmarkt is een hot topic voor vrijwel alle politieke partijen. Datzelfde geldt voor de hypotheekrenteaftrek, subsidies voor huur, koop, verduurzaming en isolatie.

Tot 9 juni zullen hier ‘politiek getinte’ berichten gaan verschijnen, mits ze van toepassing zijn op de makelaardij en/of woningmarkt. Hierdoor ontstaat een beter inzicht in wie nou eigenlijk wat wil gaan doen, veranderen, aanpassen of behouden.

Let op: De Scherpe Pen en haar bloggers spreken geen voorkeur uit, noch wordt er getracht om jou te beïnvloeden. Je moet zelf bepalen op welke partij je gaat stemmen. Wanneer je een item tegenkomt waarvan jij van mening bent dat het nuttig is voor andere lezers van De Scherpe Pen, attendeer dan een van de bloggers er op aub! Of gebruik het contactformulier.

Als begin deze video van D66 over de hypotheekrenteaftrek en subsidies:

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+