Selecteer een pagina

Pak je voorsprong op de concurrentieWie wil dat niet? Een voorsprong op de concurrentie hebben is per definitie in je voordeel. Dan moet je nu aandachtig verder lezen, want het voordeel waar ik het over ga hebben is voorlopig alleen voor de lezers van De Scherpe Pen.

Zoals je uiteraard al gelezen hebt wordt de makelaarsmarkt transparant voor consumenten. Want wie is nou de beste makelaar?
Wanneer de site van WieIsDeBesteMakelaar.nl live gaat zijn daar testimonials (beoordelingen) van consumenten te lezen. Over je concurrentie, maar ook over jou!

Natuurlijk wil je graag dat je ‘bovenaan’ komt te staan als de consument zoekt naar ‘de beste makelaar‘ in jouw vestigingsplaats. Dat kan alleen als jouw klanten een testimonial geven over jouw prestaties.

Help je vermelding

Om in ‘het lijstje’ opgenomen te worden, is het allereerst noodzakelijk dat je minimaal 5 beoordelingen hebt gekregen. Maar waarom zou je jouw eigen lot niet een handje helpen…? Vraag je klanten vanaf nu om jouw kunnen en doen te waarderen op WieIsDeBesteMakelaar.nl. De site is nog in aanbouw, toch geven we al wel de mogelijkheid aan consumenten om een testimonial van/over hun makelaar te geven. Ook over jou dus!

Wil je weten wat er mee gebeurd? Alle ins en outs komen later aan de orde, zodra het definitief is. Je kan al wel een kijkje gaan nemen op het bijbehorende blog, waar de eerste testimonials inmiddels verschenen zijn. Vergeet ook niet om het twitter account van WieIsDeBesteMakelaar te gaan volgen en om de FaceBook pagina toe te voegen aan je favorieten (waarvoor dank).

Bang voor negatieve feedback?

Misschien heb je daar dan wel reden toe… Van de eerste 13 recensies die over makelaars gegeven zijn, zijn er 11 klanten die hun makelaar WEL aan iemand anders zouden aanbevelen. 10 makelaars worden als ‘TOP!’ beoordeeld, 2 als slecht en een makelaar krijgt ‘een zesje’. Er is alleen reden om angstig te zijn voor negatieve reacties als je er zelf een zootje van maakt.

Pak je voorsprong

Nodig je (tevreden) klanten uit om hun mening over jouw dienstverlening te geven op een onafhankelijk platform! Op de tijdelijke pagina kunnen ze kiezen uit:

____________________

Het woord is nu aan je klanten…!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+