Selecteer een pagina

Een hot topic, zo blijkt uit de vele reacties op deel 1 over een goede tekst voor de in verkoop genomen woning. Vooral voor het web schijnt het niet eenvoudig te zijn om een goede tekst te schrijven.

Op veler verzoek hier een opsomming van stukken tekst uit de praktijk. Geen van deze teksten zijn bedacht, ze zijn allemaal gevonden bij te koop staande woningen. Dit is geen garantie voor ‘een goede tekst’. Dat blijft voor iedereen subjectief. Deze teksten sluiten echter wel aan bij deel 1 over de beste tekst voor een woning.
Doe er uw voordeel mee!

  • Topwoning dat is afgewerkt met trendy en natuurlijke materialen! U kunt er zo in, u hoeft er niets aan te doen!
  • De woonkamer is in dit type woning ruim en door de erker aan de voorzijde is de kamer extra groot geworden. U kunt hierdoor op diverse wijzen uw interieur inrichten. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en u heeft een leuke kijk de straat in. Op de wanden is stucwerk aangebracht en het plafond is voorzien van geschuurd stucwerk met plafondlijsten om een extra luxe effect in de woonkamer te verzorgen. Op de vloer zijn brede massief eiken vloerdelen met een white wash kleurstelling gelegd, die prima kunnen worden gecombineerd met een moderne, klassieke of koloniale inrichting.
  • Via de bijkeuken kunt u de steensopgebouwde berging bereiken. Deze fijne klusruimte is extra ruim en biedt meer dan voldoende bergruimte voor een motor, fietsen, tuinmeubelen en uw gereedschappen. De berging is volledig geïsoleerd en verwarmd, dus zeer geschikt voor de handige klusser.
  • Naast 2 openslaande tuindeuren (!) heeft u bovendien een bijzondere open haard tot uw beschikking. U kunt deze openhaard zowel open als gesloten gebruiken. Hoe ? Dat laten wij u graag zien bij de bezichtiging!
  • De praktische indeling van de keuken zal u veel werkruimte bieden. De keuken is aan twee kanten geplaatst en versterkt zo nog eens extra de ruimte die u hier tot u beschikking heeft.
  • Samen met de 2e verdieping heeft u 4 slaapkamers tot uw beschikking waar u overal 2 persoonsbedden kunt plaatsen!
  • De riante living kenmerkt zich met name door sfeer en gezelligheid die u hier zult aantreffen. Het Zuid-Afrikaans leisteen op de vloer met comfortabele CV vloerverwarming vormt een waar sieraad in de kamer.
  • In het Westerpark kunt u heerlijk wandelen en fietsen maar ook vissen. Voor de kinderen is hier een reusachtige speeltuin en verder vindt u er de bowling, voetbalvelden en een 18-holes golfbaan.

Nog even een ‘niet-doen’ advies, aangezien ik daar in mijn zoektocht nog wel wat keren tegen aan liep. GA ALSJEBLIEFT NIET ALLES IN KAPITALEN SCHRIJVEN, DAT IS NAMELIJK IRRITANT EN RONDUIT SCHREEUWEND VERVELEND. Zo, dat moest ik toch even kwijt…

Nu is het aan jullie om ook goede voorbeelden te vinden of schrijven en met de andere lezers van De Scherpe Pen te delen. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+