Selecteer een pagina

Vanmorgen kregen we op kantoor onverwacht bezoek van een nieuwe service in Nederland: verhuisvriend.nl. Ik kon het niet laten om hier een kleine post over te schrijven, omdat het initiatief goed is, maar vooral ook het stukje PR en Marketing ludiek en geweldig gevonden is! Zie bovenstaande foto!

Zoals iedereen wel weet zijn er sinds vorig jaar 3 partijen die de post bezorgen in Nederland: TNT, DHL en Sandd. Ok, de meeste post wordt nog steeds via TNT rond gebracht, maar ik ontvang toch ook wel al regelmatig poststukken van de andere 2 aanbieders. Goed voor de concurrentie, maar soms ook vervelend wanneer je gaat verhuizen…. Steeds vaker krijgen we nu ook nieuwe eigenaren aan de lijn die nog post ontvangen op naam van de vorige eigenaren, omdat de post nu dus door 3 partijen wordt verspreid.

Verhuisvriend.nl springt hierop in. Wanneer je deze service gebruikt, zullen zij je verhuizing bij zowel landelijke als regionale en plaatselijke partijen doorgeven en je op de hoogte houden van de afhandeling. Ter vergelijk: de TNT doorstuurservice brengt alleen de landelijke partijen op de hoogte en zal in tegenstelling tot verhuisvriend.nl niet post doorsturen afkomstig van DHL en Sandd.

In de basis klinkt verhuisvriend.nl dus goed. Wat denken jullie? Zal verhuisvriend.nl de nieuwe verhuisservice in Nederland worden of zie ik iets essentieels over het hoofd?

The following two tabs change content below.
Timo is sinds september 2003 werkzaam bij De Ruiter Makelaarshuis BV te Amersfoort en is daar werkzaam als Officemanager. Verder is hij een trotse vader van 3 dochters. Uiteraard besteedt hij daar veel vrije tijd aan en natuurlijk aan zijn vrouw! Timo is op twitter te volgen via www.twitter.com/TimoEkhart
Google+