Selecteer een pagina

Nadat alle deelnemers van de webinarserie Bringyourowncoffee.nl, georganiseerd door de NEPROM en Fundament All Media, voorrang hebben gekregen, staat nu de inschrijving voor iedereen open. De 1-daagse training, die aanstaande vrijdag (19 november) in Amsterdam plaatsvindt, geeft inzicht in hoe Social Media resultaatgericht te implementeren en goed te managen binnen jouw bedrijf. Naast het uitdagende en actuele programma rondom Social Media zijn er ook 4 vooraanstaande sprekers uitgenodigd (deze training is ook heel geschikt voor makelaars!).

Bart Stroobants, New Business, ANWB
Via samenrijden.nl selecteer je je carpoolmaatje op gedeelde interesse, dit omdat het platform een koppeling met de bekende sociale netwerken maakt. Samenrijden.nl maakt actief gebruik van de bestaande social network profielen van haar gebruikers om een verrassende match te maken tussen vraag en aanbod. Hoe is dit platform ontstaan, hoe werkt het en wat zijn de harde cijfers?

Sander Willems, Communicatie Manager Nieuwe Media, Heijmans Vastgoed
” ge-Yammer bij Heijmans….”
Ervaringen en inzichten bij de implementatie van Yammer, de zakelijke versie van Twitter bij Heijmans

Daphna Bosman, Marketing Manager Groupon/Mycitydeal
Groupon is in Maart 2010 in Nederland van start gegaan met het verkopen van online deals. Een deal betreft een aanbieding in je stad op gebied van horeca, beauty & wellness en andere vrijetijdsactiviteiten, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 90%. De business waarin Groupon / Mycitydeal zich begeeft wordt social commerce genoemd. Social commerce is e-commerce dat gebruik maakt sociale media om online kopen en vekopen van producten te stimuleren en dat met name gebruik maakt van sociale interacties en contributies van gebruikers. Groupon is nog maar 1.5 jaar oud maar wordt al gewaardeerd in de VS op meer dan 1.9 miljard! dollar. Daphna is op dit moment verantwoordelijke voor de marketing in Nederland en geeft inzicht in de manier waarop Groupon/Mycitydeal zich op dit moment ontwikkelt.

Special vanuit de VS: Patrick Kitano
Pat Kitano is the co-founder of the Domus Consulting Group, a consultancy working with corporations and organizations to develop community engagement and media strategies. Domus launched the Breaking News Network, a national initiative to create new community media that broadcast social media sourced news, local daily deals and cause marketing initiatives.

Pat is the author of the media blog Media Transparent.com. Before Domus, he worked with Internet and media companies, and spent eight years in investment banking.

Nog niet opgegeven? Meer weten, complete programma bekijken… check: aanmelding training

The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+