Selecteer een pagina

Aan de Nieuwbouwdag doen landelijk tientallen ontwikkelaars en woningcorporaties mee. Al die partijen stellen zo’n 230 projecten open. Het gaat om zowel koop- als huurwoningen. Deskundige medewerkers leiden de bezoekers rond en geven antwoord op vragen. De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur. De Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die ook de partij is achter de landelijke nieuwbouwsite niki.nl, wordt bij de organisatie ondersteund door de NVB en de Neprom, de brancheorganisaties van projectontwikkelaars.

Zie voor meer informatie:

http://www.nieuwbouwdag.nl (voor een overzicht van de opengestelde projecten)

http://www.niki.nl (voor het nieuwbouwaanbod in Nederland)

LNP

Het Landelijk Nieuwbouw Portaal (LNP) is een stichting zonder winstoogmerk met als doelstelling het vergroten van de transparantie van de woningmarkt. De website Niki.nl is toegankelijk voor woningaanbod van alle partijen die voor eigen rekening en risico woningen ontwikkelen. Doordat de exploitatie in eigen beheer en zonder winstoogmerk is, kan de informatie ook zonder verstorende reclame worden aangeboden.


Posted via web from nieuwbouw20’s posterous


The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+