Selecteer een pagina

Onderstaande oproep staat op het LMV blog – herstel, VastgoedPRO

Broedende kippen hebben één doel. Binnen onze VastgoedPRO organisatie zijn wij broedende kippen. Wij hebben één doel. Als beroepsorganisatie opkomen voor de professionals. Het vak centraal, de professie centraal. Alles daaromheen hebben we weggehaald, alle flauwekul overboord gegooid. Geen politieke spelletjes, geen commerciële belangen. Dat heeft één groot voordeel. Focus

Taxateurs

Dus vanuit focus kunnen we snel schakelen, kunnen we snel beslissingen nemen. Immers, we hoeven nergens anders rekening mee te houden, dan het belang van de professional. Het belang van de vakman en vakvrouw. Met mijn ‘wijze mannen’ zat ik vanmiddag en vanavond om de tafel. En was het besluit snel genomen: Tot hier en niet verder. Gelukkig heb ik één voordeel, mijn ‘wijze mannen’ zijn zelf makelaar, taxateur, ondernemer. Staan met de poten in de klei, net als u. Zien ook de uitholling, de belediging, de bureaucratie, voelen ook de onmacht en de boosheid.

Tot hier en niet verder

De ‘wijze mannen’ gaven mij dan ook vanmiddag toestemming om mijn, onze, plannen om in actie te komen in praktijk toe te passen. Ik heb hier even tijd voor nodig. We moeten dit uitwerken. We hebben hier 48 uur voor nodig. Ik hoop u vrijdag eind van de middag het concept te mogen presenteren. Het concept om uw boosheid, uw onvrede, uw wens tot interventie om te zetten in daden.

Hoofdlijnen

De grove lijnen heb ik in mijn hoofd, dit heb ik gepresenteerd en hier mogen we mee verder. Dat gaan we nu uitwerken. Met als doel dat uw stem wordt gehoord, dat het zo niet verder kan. Tot hier en niet verder. Maar er is één ding. Ik kan dit alleen met uw hulp. Als taxateurs massaal hun stem durven te laten horen, dan gaan we iets bereiken. In Den Haag, in Zoetermeer, in Nieuwegein en in Rijswijk. Dan gaan we vanaf vandaag samen werken aan ‘één ding. Het herstel van de positie van de taxateur. Wat ik daarvoor nodig heb? Minstens 2000 collega’s die behoefte hebben aan verandering. Die samen met u zeggen, als taxateur, tot hier en niet verder. Die mobilisatie moet u doen. De rest doe ik…..

Wordt vervolgd, 48 uur te gaan. Maar ik heb uw hulp wel nodig. De eerste hulp is het verspreiden van het nieuws.

Ed

Bij deze dus gehoor gegeven aan het oproep tot het verspreiden van het nieuws!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+